Vastgoed

Domisi Estates breidt op dit moment de afdeling Vastgoed uit. Als volledig bevoegde en geregistreerde vastgoedvertegenwoordiger kunnen we u bijstaan bij de verkoop van uw vastgoed, samen met een team van zeer professionele en juridische dienstverleners.

In het huidige economische klimaat is het verkopen van vastgoed niet altijd eenvoudig, maar kiest u ervoor om dit over te laten aan een makelaar die bekend is met de huizenmarkt op Kreta, die uw woning ook nog eens op een effectieve manier in die markt aanbiedt, dan zal u daar behoorlijk uw voordeel mee doen. Doordat we bij Domisi samenwerken met een uitgebreid netwerk van Europese vertegenwoordigers hebben wij dagelijks toegang tot duizenden serieuze kopers.

Domisi Estates heeft als voordeel dat het unieke inzichten heeft in de vastgoedmarkt, vanwege het enorme volume aan beschikbare woningen dat te koop of te huur staat.

Domisi kan u assisteren met alle aspecten van huizenverkoop. Wij hebben de expertise om uw woning aan te bieden op de markt en het onder de aandacht te brengen van de meest potentiële kopers. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u de verkoop te bewerkstelligen die u het liefst voor ogen heeft. Verder kunnen wij u ook bijstaan met alle diensten die te maken hebben met onroerend goed, zoals hypotheekadvies en verzekeringen.

Onze taxateurs zijn experts die jaarlijks honderden taxaties uitvoeren, waardoor zij diepgaande en ongeëvenaarde kennis hebben van de waarde van huizen op geheel Kreta.

Wat maakt Domisi Estates zo anders?

Wij omarmen verandering en we zijn altijd bezig tradities uit te dagen, omdat we een sterke drang hebben naar verbetering van de manier waarop alles in onze branche werkt. Wij hebben een andere manier van zaken doen, die u een voorsprong geeft.