Vastgoedontwikkeling

De dienstverlening op het gebied van vastgoedontwikkeling varieert van kleine renovaties van bestaande gebouwen tot grootschalige ontwikkelingsprojecten.

De aard van de activiteiten en de marktpositie van Domisi stellen ons in staat om te investeren in de aankoop van gronden en om totaaloplossingen te bieden, met een uitgebreide portefeuille van kant-en-klare casussen die op diverse locaties op Kreta kunnen worden uitgevoerd. In onze ontwerpen bieden wij meerdere stijlen aan die beantwoorden aan verschillende voorkeuren en wensen en die ook geschikt zijn voor verschillende budgetten. Daarbij kan ons bedrijf op maat gemaakte oplossingen realiseren, zelfs ontwerpen op bestelling, voor elke klant die voor privédoeleinden of vanuit commercieel oogpunt wenst te investeren op Kreta.

Domisi realiseert grootschalige woningbouwprojecten en ook utiliteitsbouw of gemengde projecten zoals hotels, pensions, huurhuizen en winkels.

Uitzonderlijke specificaties

Onze nieuwbouw voldoet aan de meest moderne trends en functionaliteiten en is daarmee op maat gemaakt voor de hedendaagse markt. Door de uitzonderlijke specificaties zullen de woningen zelfs over tien jaar nog aan de top staan voor wat betreft het gebruikersgemak!

Minimaal onderhoud

Nieuwbouw gaat ook gepaard met bepaalde garanties, dus mocht er zich een probleem voordoen, dan kunt u contact opnemen met Domisi Estates om het één en ander binnen een bepaald tijdsbestek in orde te maken. Dit is een geruststellende gedachte bij de aankoop van een vermogensobject voor de lange termijn.

Goeie gelegenheid voor koop t.b.v. verhuur

Vele huisbazen geven de voorkeur aan het minimale onderhoud dat nieuwbouw vergt. Meer nog, kiest men voor Property Management zodat alle zorgen worden weggenomen. De dienstverlening omvat het ontvangen van de huur, administratieve (af)handelingen en hulp bij de wat complexere zaken en de verzorging van een noodhulplijn.>